Om

Mitt navn er Morten How Lode. Jeg er oppvokst i Stavanger, og bor nå i på 75 kvadrat  sentralt i Oslo med kone og tre små barn. Jeg jobber som programvareutvikler.

Selv om jeg er sertifisert personlig trener så trener jeg relativt lite, men jeg sykler hver dag. Når jeg sykler, så sykler jeg med ferdsskriver på hjelmen.

Jeg er også glad i aktiviteter som klatring, løping og svømming. Når jeg har tid leser jeg biografier, populærvitenskap og science fiction.

Du finner meg også på twitter og youtube.

Reklamer

2 svar til Om

  1. Hei Mort. Digger bloggen din, og oppmerksomheten du skaper rundt sykling:) Aner meg at det kan være du som «suser forbi» meg, sommer som vinter med to barn i sykkelvogna, mens jeg strever meg oppover og nedover på vei til jobb…

    • mortenlode sier:

      Takk! Hyggelig at noen har glede av det jeg skriver og filmer om gledene og utfordringene med å sykle. Jeg har med meg et varierende antall barn på sykkelen fra null til tre. I høst blir det stort sett to i slengen, opp fra Sofienberg til litt over Carl Berner. Ser fram til barnehagestart og sykkeltilhengersesong igjen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s